Aurinkoenergiaa voidaan tuottaa kohtuullisella hyötysuhteella myös Suomessa. Etelä-Suomessa aurinkoenergiaa on yhtä paljon kuin Keski-Euroopassa. Energian määrä perustuu valon määrään, joten Suomen yötön yö sekä viileä ilmanala antavat etua aurinkoenergian tuottamiseen.

Aurinkosähkölaskuri

Katso paljonko kotisi kattopinta-alasta voisi hyödyntää aurinkoenergian tuotantoon.
Avaa laskuri

Paneelien sijoittaminen

Aurinkopaneeleiden sähköntuottavuuteen vaikuttaa voimakkaasti paneeleiden sijoittaminen. Aurinkoenergialaitteet ja etenkin aurinkosähköpaneelit tulee sijoittaa varjottomaan paikkaan, sillä koko paneelin tai paneeliston pitäisi saada optimaalisesti säteilyä auringonpaistetuntien aikana vuodenajasta riippumatta. Optimaalinen suunta on etelä ja kulma 30 astetta. Vuosittainen tuottavuus riippuu suoraan paneeleiden pinta-alasta ja aurinkoisten tuntien määrästä.

Valmis paketti tai räätälöity toteutus

Sallila Sähköasennus Oy:n aurinkosähköjärjestelmien tarjontaan kuuluu pieniä 1,5-8 kWp valmiita pakettiratkaisuja omakotitalojen energiantuotantoon. Lisäksi pystymme toimittamaan isompiin kohteisiin räätälöityjä projektiluonteisia toimituksia. Kohteisiin voidaan etukäteen tehdä kannattavuuslaskelmat. Asentajamme asentavat järjestelmän "avaimet käteen" -periaatteella ja antavat käyttö- ja huoltokoulutuksen järjestelmälle. Kaikki toimittamamme paneelit ovat kotimaisia!


Aurinkosähköjärjestelmiin liittyvissä asioissa palvelevat Jukka Huhtala ja Matti Lehtoranta, puh. 02 764 3010.

Alkaen 90 euroa kuukaudessa!

Aurinkopaneelien hankkiminen omalle katollesi voi alkaa alle satasella kuukaudessa! Oheisesta taulukosta näet pakettiratkaisujemme hinnat, mahdollisen kotitalousvähennyksen sekä rahoituksella hankittaessa kuukausierän.

Hinnat sisältävät perusasennuksen peltikatolle.

Maksa hankintasi helposti osissa

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

  • Rahoitus 1 000–30 000 €.
  • Joustava takaisinmaksuaika.
  • Edullinen korko OP-prime + 6,95%*.
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
  • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa luoton alkuun.
  • Voit saada kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain.
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.
  • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

Hae rahoitus tästä, saat päätöksen heti.

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,78 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,20 % 02/19), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 953,19 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Haluatko lisätietoja?

Etkö löytänyt vastauksia kaikkiin kysymyksiisi sivuiltamme? Ota yhteyttä niin me vastaamme.
Ota yhteyttä