Ydintoimintaamme on 0,4 kV:n ja 20 kV:n jakeluverkkojen rakentaminen, huolto ja kunnossapito. Palvelumme on asiakaslähtöistä ja sisältää tarvittaessa suunnittelun, toteutuksen sekä vanhan verkon purkamisen. Rakennamme niin maakaapeli- kuin ilmajohtoverkkoakin. Tehokkaan maakaapeloinnin mahdollistavat luotettavat yhteistyökumppanit maanrakennusalalta. Pitkäaikaiset kumppanuussuhteet luovat edellytykset toiminnan kehittämiseen ja laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseen.

Vianhaku ja päivystys

Hoidamme mahdolliset vikatilanteet nopeasti ja joustavasti. Varallaolosopimukset mahdollistavat vikojen korjaamisen mihin vuorokauden aikaan tahansa. Päivystäjämme tekevät tiivistä yhteistyötä tilaajan valvomotyöntekijöiden kanssa, jolloin vikojen rajaaminen ja paikallistaminen on nopeaa.

Toteutamme yhteisrakentamiskohteita kuntien ja teleoperaattoreiden kanssa. Tämä tarkoittaa, että samalla kaivu-urakoinnilla tehdään esimerkiksi katuvalaistuksen ja valokuidun asennukset. Yhteisrakentamisella voimme minimoida kaivuiden haitat asiakkaille ja maanomistajille.

Monipuolinen kalustomme kulkee minne vain, joten verkkojen rakentaminen ja huolto onnistuvat vaativissakin kohteissa ja olosuhteissa.

Erikoisosaamistamme on maakaapeliverkon vianhaku. Kalustoomme kuuluu perinteisten kaapelitutkien lisäksi myös syöksyaaltogeneraattori ja maamikrofoni. Näiden ammattitaitoinen käyttö mahdollistaa haastavienkin vikojen löytämisen 0,4 kV ja 20 kV maakaapeleista.

Maakaapeliverkon vianhaku

Haluatko lisätietoja?

Etkö löytänyt vastauksia kaikkiin kysymyksiisi sivuiltamme? Ota yhteyttä niin me vastaamme.
Ota yhteyttä